Дні сили у липні, коли можна здійснити бажання і просити у Всесвіту усе, що забажаєте

2 липня – квадратура Венери та Урану

Квадратура – досить гармонійний аспект, але він не завжди призводить до того, що той чи інший день стає днем ​​сили.

Цього разу ситуація зміниться. Згідно з прогнозами астрологів, 2 липня буде чудовим днем ​​для початку нових справ та для пошуків творчої наснаги.

Можливо, Всесвіт вирішить нам допомогти, причому зробить це непомітно для нас.

7 липня – дзеркальна дата

Дзеркальна дата липня пройде під керуванням Сімки. Це число чистого успіху. Воно універсальне і не надає нам допомоги у чомусь одному.

Воно спробує допомогти нам стати щасливішим, причому зробити це максимально швидко.

Найімовірніше, у житті кожного з нас з’явиться щось приємне — нова людина, нове бажання.

Цього дня можна чекати також на приплив гарного настрою, зміцнення віри в себе. Сімка допомагатиме переважно тим, хто не ризикує чому даремно.

10 липня – протистояння Меркурія та Плутона

Опозиція цих двох планет дуже сильна. 10 липня стане днем ​​спілкування, романтики, а також успішної творчої та ділової співпраці.

З великою ймовірністю люди у цей день будуть дуже продуктивними та готовими йти на діалог. Якщо у вас є вороги, з якими верби хотіли б примиритися, зробіть перший крок.

Це точно буде гарним рішенням. Навіть якщо вам не дадуть відповіді взаємністю, це все одно знизить градус негативу і допоможе перевести дух, вступити в переговори.

11 липня – перехід Меркурія на Знак Лева

Проходження Меркурія за Знаком Лева – дуже сприятливий час для тих, хто хоче витратити частину коштів і часу на розваги та отримання яскравих емоцій.

11 липня і буде в наступні два з лишком тижня до 27 числа багато хто з нас зможе значно досягти успіху в любовній сфері, а також знайти можливість успішно вкласти свої гроші – наприклад, в нерухомість.

11 липня – день сили, в який потрібно робити заплановані покупки.

20 липня – протистояння Марса і Сатурна

Марс і Сатурн цього дня опиняться у стабільному та сприятливому аспекті — опозиції. Вони розташуються по різні боки Землі, що спровокує потужний сплеск позитивної енергії.

Багатьом людям захочеться більше працювати та менше лінуватися. З’явиться мотивація, наснагу, нові прагнення та позитив.

Життя більшості з нас зміниться на краще, оскільки ментальний стан значно покращиться.

22 липня – протистояння Сонця та Плутона

Сонце і Плутон — два найбільш віддалені об’єкти Сонячної системи. Їхнє протистояння трапляється досить рідко.

Це дуже цікава подія з погляду астрології. Експерти відзначають, що цей день пройде під егідою позитивної енергії та гарного настрою.

Сонце і Плутон допоможуть людям позбутися образ, депресивних думок і сумнівів. Цей аспект благотворно позначиться на нашій впевненості у собі.

28 липня – перехід Меркурія на Знак Діви

Меркурій у Діві пробуде до 4 жовтня в одному із найкращих для себе Знаків. почувається просто чудово.

Це буде найкращий час на рік для цієї планети і для наших з вами фінансових справ, спілкування, творчості.

Щодо 28 липня, то це буде фінансовий день сили. 28 числа можна і навіть потрібно більше працювати, шукати нові можливості і отримувати нові знання.