29 червня – Верховних апостолів Петра і Павла за новим календарем: яку молитву потрібно прочитати саме в цей день і про що просять святих

Молитва біля ікони Петра і Павла прибирає будь-які коливання у вірі. Святі рятують від маловір’я, помилок, гріхопадіння. Кожен з апостолів опікується різним, але будь-які ваші прохання будуть почуті і підтримані.

Апостол Павло допомагає розкаяним безбожникам, іновірцям і тим, хто почав втрачати віру. Молитви, звернені до нього, зцілюють від душевних та фізичних хвороб. Також святий опікується навчанням, особливо засвоєнню складних наук.

Апостол Петро підтримає вас у відкритті власної справи, додасть працьовитості, цілеспрямованості та фінансового успіху.

Молитва перед іконою Петра та Павла

«О, святі апостоли Петро і Павло, не зрікайтеся нас, грішних рабів Божих (ім’я). Не допустіть нашої розлуки з любов’ю Господа.

Станьте міцними заступниками нашої віри. Прохайте Бога про заступництво і прощення гріхів. Хай Господь вигубить усі безмірні гріхи його рабів. Амінь».

День святкування ікони збігається з шануванням святих Петра та Павла. Урочистість була встановлена ​​в четвертому столітті, практично відразу після страшної страти угодників Божих.

За новим календарем, день пам’яті первоверховних апостолів Петра і Павла тепер припадає на 29 червня.