Коли сестрі на весілля подарували годинник, бабуся одразу сказала: – Молоді довго разом не проживуть. Так і сталося. Ось подарунки, які здатні накликати біду на молодят

Будь який подарунок має свою енергетику, яка часом буває не так безпечна.

Прості рекомендації допоможуть визначитися з вибором та виключити зі списку справді небезпечні предмети, які можуть спричинити невдачі та інші проблеми в житті.

Неприємним подарунком молодятам буде годинник, який символізує сварки та розставання. Цокання відлічуватиме хвилини сімейного життя, невблаганно привертаючи неприємності, які врешті-решт стануть причиною розладу між закоханими.

Ще один поганий подарунок – порожня ваза. Такий атрибут буде відтягувати фінансове благополуччя та не дасть молодятам активно залучати грошову енергетику. Крім того, такий подарунок може стати причиною тривалого очікування нащадків.

Категорично не рекомендується дарувати молодим дзеркала. Такі містичні предмети можуть стати причиною розладу чи присутності негативу у затишному сімейному гніздечку. Подарунок може зіпсувати життя, тому від такої витівки краще відмовитися.

Не варто дарувати на весілля картини. Енергетика цих подарунків також може зіграти злий жарт і замість добробуту залучити до життя закоханих розлади, конфлікти і навіть зради. Предмети мистецтва дарувати варто лише тому випадку, якщо подарунок схвалений тими, кому він призначений.

З обережністю варто поставитися до вибору посуду та столового приладдя. Крихкі скляні кухлі або келихи символізують недовговічність сімейного життя, а столові прилади (особливо ножі та виделки) взагалі натягнуть масу негативу в сімейне життя і посилять взаємини.

Декоративні свічки як подарунок також не підійдуть. Догорілий ґнотик означатиме кінець щасливих стосунків, а в процесі використання такого сумнівного подарунку молоді часто конфліктуватимуть, не вміючи знаходити компромісні рішення.

Уникати варто і вибору подарунків, пов’язаних з водою, оскільки вона накликатиме образи та гіркоту. Декоративні фонтанчики і подібні дрібниці – вибір самих господарів будинку, а значить, такі речі варто обійти стороною і віддати перевагу класичному конверту з грошима.

На весілля не можна дарувати непарні речі. Так, якщо нареченій подають гарну сукню або іншу особисту річ, то нареченому важливо підібрати подібний подарунок. Інакше «однобокий» презент негативно впливатиме на відносини між закоханими.

Уникати варто і антикварних предметів енергетика яких може бути не просто неприємною, а й згубною для кохання. Предмети старовини «бачили» багато, і навряд чи вдасться простежити весь шлях тієї чи іншої речі, щоб зрозуміти, наскільки вона безпечна.