7 речей, від яких потрібно відмовитися у липні, щоб стати щасливішими

У липні досить легко потрапити у пастку хибної впевненості у собі. Якщо вам здається, що ви знаєте все, що вам потрібно, це вказує на те, що це зовсім не так.

У липні потрібно прагнути нових знань. Їх можна отримати з книг, які навчають відео. Можна записатись на курси підвищення майстерності.

Джерело нових знань не відіграє особливої ​​ролі. Дуже важливо у всьому цьому пам’ятати про свої кінцеві цілі. Будь-яка інформація має бути корисною.

Корисливі мотиви

У жодному разі не спілкуйтеся з людьми лише для того, щоб отримати від них щось. Корисливі мотиви можуть призвести до того, що вас перестануть поважати, почнуть зневажати.

Ви можете втратити друзів другої половини. Липень – час добра та відкритості. Якщо вам хочеться отримати щось від людини, чесно зізнайтеся в цьому і запропонуйте щось натомість. Такий підхід буде більш позитивним та результативним.

Довгострокове планування

Якщо ви читаєте цю статтю ще до початку липня або до настання останньої декади місяця, то знайте, що в липні краще не розраховувати, що все йтиме рівно так, як ви очікуєте.

Це сприятливий, але динамічний і не завжди передбачуваний час, особливо в 2023 році — через ретроградний рух Нептуна, який нещодавно почався.

Цього місяця астрологи та експерти в галузі біоенергетики радять планувати справи обережно та не сподіватися на волю випадку. Шлях до перемоги може бути тернистим.

Самовдоволення

Самозадоволені люди, які вважають себе кращими за інших, можуть зустріти на своєму шляху проблеми. Всесвіт не допустить того, щоб баланс значимості було порушено.

Люди не рівні — хтось справді дуже важливий, а хтось грає на других ролях, але це зовсім не означає, що вам потрібно втрачати повагу. Якщо ви відчуватимете перевагу, але постараєтеся її не показувати, це принесе вам багато добра.

Нетерплячість

У липні величезне значення для формування успіху означає вміння чекати. Навчіться залишатися спокійними у моменти очікування. Так, це не завжди вдається робити навіть найстриманішим людям, але важливо взяти себе до рук.

У липні не можна бігти вперед стрімголов. Потрібно бути розважливими, обережними та мудрими. Якщо у вас в оточенні такі люди, тримайтеся до них ближче.

Вони допоможуть вам залишитися на плаву і підтримають своїм спокоєм. При спілкуванні з ними ваша впевненість не похитнеться.

Обмеженість мислення

Однобокість у липні просто непробачна. Люди, які бачать світ чорним чи білим, абсолютно точно не зможуть досягти якихось великих висот у коханні чи у справах фінансового роду.

Дуже важливо дивитися на ту саму ситуацію під різними кутами. Якщо вам сталося щось погане, то це не означає, що все дійсно так погано. Можливо, перед вами відчиняться інші двері, що ведуть до успіху в інших справах.

Як саме це станеться і коли – не відомо. Однак, відомо інше – ваше життя стане набагато простіше, якщо ви перестанете бачити лише «верхівку айсберга».

Зайва самовпевненість

Коли людина розраховує лише на себе, це дуже добре. Однак, при цьому краще не перегинати ціпок.

У липні зірки, планети та Всесвіт захочуть бачити в нас обережність та обачність, а не стрімкий рух уперед. Не бійтеся просити інших про допомогу, якщо щось піде негаразд.

У цьому немає нічого поганого. Надмірна самовпевненість зіграє з вами злий жарт.